Alzamora
candau
De la necessitat a la solució
Productes Alzamora Packaging
Alzamora Packaging aposta per la innovació en disseny i en aplicacions personalitzades, tot aplicant una rigorosa política d'adaptabilitat i rapidesa.

LA PROPOSTA
A partir de les necessitats de cada client per aconseguir un packaging adaptat al seu producte i al seu mercat, Alzamora ofereix solucions a mida per a encàrrecs també a mida.
EL PROTOTIP
El concepte es converteix en prototip, amb la posada en pràctica de solucions innovadores del departament de R+D.
LA PRODUCCIÓ
Equipaments d'última generació converteixen el prototip en un envàs a punt per ser lliurat amb un respecte escrupolós dels terminis acordats.
L'EXPEDICIÓ
El lliurament amb transport propi i en perfectes condicions fins el punt o punts de destí definits pel client continuen garantint la qualitat del producte final.
LA IDEA
Els nostres tècnics comercials analitzen les diferents opcions de cada envàs per satisfer les necessitats dels nostres clients.
EL DISSENY
El prototip és estudiat pel departament gràfic per crear la millor solució quant a forma, disseny i color.
LA QUALITAT
Els controls de qualitat són constants durant tot el procés de producció. S'assegura així la resposta als compromisos contrets amb el client i a la pròpia voluntat de servei i lideratge.
LA SOLUCIÓ
Els envasos fabricats per Alzamora Packaging responen a les necessitats dels clients. La seva satisfacció és la prova de l'èxit.