Alzamora
candau
Una trajectòria de millora constant al servei dels clients
1900
Pere Alzamora i Michel es posa al capdavant de la impremta que compra a Olot i posa així la primera pedra de l'actual Alzamora Group.
1910
Pere Alzamora inicia la fabricació de capses de cartró.
1933
Els tallers Alzamora incorporen una Miehle vertical automàtica i tipogràfica, una de les màquines més avançades de l'època.
1951
Mor Pere Alzamora i Michel. El seu fill, Pere Alzamora i Carbonell, es posa al capdavant de la impremta i de la fàbrica de capses de cartró.
1961
Alzamora continua consolidant-se i posa en marxa una nova fàbrica, construïda al carrer Pou del Glaç d'Olot.
1963
El grup Alzamora torna a fer un salt qualitatiu en els sistemes d'impressió i de producció en incorporar la primera màquina d'impressió d'òfset Heidelberg.
1975
Alzamora celebra el 75è aniversari de la seva fundació continuant la seva política d'innovació: incorpora el seu primer ordinador, un S-32 de la marca IBM.
1981
Alzamora segueix creixent: compra la firma Dalmau Carles Pla, S.A, una empresa centenària especialitzada en la fabricació de joguines i material didàctic i pedagògic.
1991
La incorporació d'una nova impressora, una Speedmaster de cinc colors i vernís, torna a col·locar Alzamora a l'avantguarda tecnològica del sector.
1994
La visió de futur de Pere Alzamora i Carbonell i de la tercera generació els porta a impulsar l'especialització de les diverses empreses per tal de respondre millor a les exigències d'un mercat cada vegada més competitiu.
1996
1996. S'inauguren les noves instal·lacions de Gràfiques Alzamora, S.A, un modern edifici situat a la ciutat de Girona i que compta amb unes excel·lents comunicacions.
2000
Alzamora entra en el nou mil·lenni amb la celebració del seu centenari, un segle d'existència que l'ha convertit en un referent en el sector.
2001
Es crea Alpack Plastic, S.L. amb una planta dedicada exclusivament a la fabricació, manipulació i acabat de productes realitzats amb materials plàstics.
2004
Es posa en marxa la nova seu de l'empresa Alzamora Packaging, S.A, situada a Sant Joan les Fonts, que permet encarar amb totes les garanties de qualitat i servei els reptes del segle XXI.