Alzamora
candau

100 anys d'esforç i de talent

Alzamora Group té el seu origen en un taller d'impremta que va fundar Pere Alzamora i Michel l'any 1900 a la ciutat d'Olot.

Més de 100 anys després, el petit taller s'ha convertit en un potent conglomerat de tres empreses, referents del seu sector a Europa. En l'actualitat, la seva gamma de productes diversificada i completa està al servei d'un ampli ventall de clients dels sectors més dinàmics de l'economia mundial.

Recerca, innovació, tecnologia i lideratge són els nostres trets distintius, que aconseguim amb un equip humà de primer ordre.

Aquesta transformació és el resultat de l'esforç i del talent de tres generacions de la família Alzamora, que han sabut recolzar-se en un equip humà de primer ordre, amb els ulls oberts al món i decididament llançada cap al futur.

La clau de l'èxit ha estat sens dubte la seva capacitat d'observar i comprendre l'entorn i, d'aquesta manera, millorar constantment per ser cada vegada més competitius.

L'afany d'Alzamora Group per anar sempre a l'avantguarda té un únic objectiu: mantenir-hi també els seus clients. Els nombrosos premis que li han estat atorgats són importants, però el més important és la confiança que ens donen els nostres clients.

Recerca, innovació, tecnologia, lideratge... trets distintius que un gran equip posa al servei dels seus clients.